Hej og Velkommen her på Tiney Hair side.

Her i salonen er alle velkommen, på kryds og tværs af hinanden, her er alle mennesker lige.

Tiney Hair ligger i Nørrebrogade i Esbjerg, lige ved siden af Boldesager skole, bybus 1-6 kører næsten lige til døren, ellers 6-8 min gågang fra banegården.

Salonen er et rigtig hyggeligt sted at komme, med masser af farver, vi laver tit om på indretningen, bare fordi vi kan og det er sjovt;O)

Vi er 2 frisørsvende Helle og Tina, med den 4 årige uddannelse, som vil forkæle vores kunder, vi bestræber os på at yde den bedste service, så vi kan få dig til at føle dig rigtig godt tilpas. Derfor tager vi også ofte på kurser, så vi er opdateret  og hele tiden kan give dig det nyeste af det nyeste.

Vi tilbyder næsten alle former for behandlinger, lige fra klip af babyèr og børn, til farver, permenent, extensions osv..

(vi laver dog INGEN kemiske behandlinger på børn/unge under 13 år. heller ikke med forældres accept)

Vi ved vi kan være lidt svære at nå pr tlf, så vi kan anbefale dig at ringe mellem 14.00-16:00, ellers er du meget velkommen til at booke tid her online.

For at vi ved at i er fuldt ud tilfredse laver vi stikprøver, dog kun med jeres accept, vi ringer for at hører til din oplevelse i salonen og med behandlingen, som du har modtaget. Vi sætter stort pris på positiv kritik, det kan vi nemlig gøre noget ved, intet er værrere end hvis du ikke er tilfreds, mens vi tror det.. og vi så ikke ser dig mere! Det vil vi meget gerne undgå. Vi sætter en ærer i at du skal være fuldt ud tilfreds, når du forlader salonen;O)

Håber vi ses snart.

Kh Helle og Tina

Tiney Hair