Åbningstider:

Hair Lounge, Vejen
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
9-14
08:30-17:30
08:30-17:30
08:30-19:00
08:30-18:00
Lukket
LukketKontakt:

Hair Lounge, Vejen
Søndergade 20
6600 Vejen
Tlf.: 75363637


Onlinebooking:

Foto

Velkommen til HAIR LOUNGE og velkommen til 100% forkælelse…

 

Mission

Vores mission med dit besøg er at forkæle dig, - at få dig til at glemme alt stress og virvar, og at lytte til hvad du ønsker med hensyn til dit hår, og derefter opfylde det. Alt dette mens du er i vores hænder…  Vi sætter en dyd i at vejlede dig fra start til slut, såsom at forklare hvilke frisurer DIT ansigt kan bære, hvilket farver du skal gå efter, og hvilke produkter du skal bruge, for at gøre det hele nemmere for dig.   For os betyder det meget, at vi får en rigtig god dialog inden start, så DU kan læne dig tilbage, slappe fuldstændigt af, bare nyde det og føle dig helt tryg i vores hænder.

 

Vælger du HAIR LOUNGE, vælger du 100% forkælelse, 100% professionel behandling og du vælger en frisør der ser DIG som et dyrebart stykke kunst, som skal holdes flot og strålende.... For os er det en livsstil…..

 

Om salonen

I HAIR LOUNGE vil gerne skabe fordybelse og ro, så DU bare kan sidde og drømme dig langt langt væk…. Vi har bestrebet os på at bruge forskellige elementer fra vores dejlige natur hele vejen igennem.- lige fra farverne vi farver med, til produkterne vi bruger og til theen vi serverer.

I HAIR LOUNGE har vi en fantastisk dejlig atmosfære og lækker afslappende musik.  HAIR LOUNGE er lig med wellness og ro.

 

Vi glæder os til at forkæle dig…

 

Christina Brix Petersen & Betina Riishede Staal.