Når du ønsker noget mere af din frisør

 

Vi siger velkommen til Janne

Janne er startet hos Art de Coiffure 1. februar 2019, hvor vi glæder os til at tage imod hendes kunder. Janne er uddannet frisør i 2002 hos Stuhr og har arbejdet som frisør på Amager i 16 år. 

 

Frisørsalon med en afslappet, men professionel atmosfære

Ulla er indehaver af Art de Coiffure, og Ann har været ansat i mange år. Ja, faktisk har vi arbejdet sammen her i salonen så længe, at vi i dag let kan há 3 generationer af samme familie i vores kundekreds. Det bekræfter os i - at vi gør os umage - følger med i modens mange skift - og ja, vi yder altid den bedste rådgivning og service, så du let kan bevare dit nye look imellem dine besøg hos os. Det gælder naturligvis også en professionel plejeplan for dit hår.

Vi deltager løbende på på kurser  i både Danmark og i udlandet. Det er en hobby for os at være opdateret på tidens trend, og derfor er vi altid på forkant med "hvad der rør sig". Det er din garanti for et nyt flot look.

Seneste nyhed er primært til mænd, men bestemt også til kvinder der synes de mangler hår, og  ønsker eks. bare pletter dækket - Det hedder Hair-Extention - hvor vi går ind og sætter hår på de steder der mangler. Det foregår helt smertefrit og er langtidsholdbart. Ring og hør nærmere.

Vi udfører naturligvis også de fedeste farvebehandlinger, lyse eller farvede striber, og altid med de bedste produkter på markedet. Det giver den bedste holdbarhed, og du får glæde af dine nye farver længst muligt.

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak om dit hår, og de mange muligheder vi kan foreslå. Du er også velkommen til at  booke en tid direkte her på hjemmesiden. Husk at bestille til alle de behandlinger du ,ønsker. Dermed får vi sat god tid af til at hjælpe dig bedst muligt. til et nyt og lækkert look.

Vi ser frem til at møde dig, og til at vise dig vores aller bedste sider af frisørfagets mange facetter. Det er helt sikkert du altid går hjem med mindst eet godt råd fra os, til at holde dit hår vedlige.

 

De bedste hilsner - Ulla, Ann og Janne